maak een afspraak | telefoon 055 522 24 78
Logopedie Apeldoorn behandelt kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen bij problemen op het gebied van communicatie, taal, spraak, stem, gehoor en/of slikken. Logopedie Apeldoorn behandelt kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen bij problemen op het gebied van communicatie, taal, spraak, stem, gehoor en/of slikken. Logopedie Apeldoorn behandelt kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen bij problemen op het gebied van communicatie, taal, spraak, stem, gehoor en/of slikken. Logopedie Apeldoorn behandelt kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen bij problemen op het gebied van communicatie, taal, spraak, stem, gehoor en/of slikken. Logopedie Apeldoorn behandelt kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen bij problemen op het gebied van communicatie, taal, spraak, stem, gehoor en/of slikken. Logopedie Apeldoorn behandelt kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen bij problemen op het gebied van communicatie, taal, spraak, stem, gehoor en/of slikken. Logopedie Apeldoorn behandelt kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen bij problemen op het gebied van communicatie, taal, spraak, stem, gehoor en/of slikken. Logopedie Apeldoorn behandelt kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen bij problemen op het gebied van communicatie, taal, spraak, stem, gehoor en/of slikken. Logopedie Apeldoorn behandelt kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen bij problemen op het gebied van communicatie, taal, spraak, stem, gehoor en/of slikken.

Welkom

Logopedie is een therapie gericht op het verbeteren van communicatie. Een logopedist biedt begeleiding en ondersteuning bij klachten op het gebied van spraak, taal, stem, presentatie, slikken, mondgedrag en gehoor.
Bent u op zoek naar een logopedist in Apeldoorn? Wij behandelen kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen bij problemen op het gebied van communicatie.

Hier vindt u informatie over logopedie, contactgegevens voor een afspraak of de route naar onze praktijk (voorheen gevestigd aan de Loolaan, en bekend onder Logopediepraktijk van Tongeren-Smals).

Mocht u meer informatie willen, neem dan contact met ons op.
 


Moeder van meisje van 11 jr: 
 "Onder de indruk van de vakkennis van Caroline! Super leerzame tips. Ze heeft ons geholpen i.v.m. leesproblemen en articulatie"  
 
 
   

 

LOGOPEDIE

voor kinderen

o.a. duimen, open mond, slissen, taalstoornissen, stotteren, meer...

 

 

logopedie voor jongeren en volwassenenvoor adolescenten en volwassenen

o.a. stotteren, stemproblemen, onduidelijk spreken, hyperventilatie, COPD, meer...

 

 


voor professionals

o.a. stemklachten bij spreken of zingen, slechte verstaanbaarheid, meer... 

voor ouderen

o.a. afasie, problemen met spraak of spraakverstaan, eten/drinken na een beroerte, meer...

 

 

Heb jij wel eens zo’n piep in je oren na een avondje uitgaan?

En wil je weten wat dat betekent?
Doe de hoortest op www.oorcheck.nl
 


Jouw stem is belangrijk

Met jouw stemorgaan maak je geluid. Dat geluid zet je om in verstaanbare klanken met je tong, gehemelte, kaak en lippen. Iedereen doet dat op geheel eigen wijze. Hoe laat je je stem gezond zijn werk doen en wat doe je als je stemproblemen krijgt?
Doe de stemtest.

 


Wij zijn aangesloten bij: