maak een afspraak | telefoon 06 - 26246803
Logopedie Apeldoorn behandelt kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen bij problemen op het gebied van communicatie, taal, spraak, stem, gehoor en/of slikken. Logopedie Apeldoorn behandelt kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen bij problemen op het gebied van communicatie, taal, spraak, stem, gehoor en/of slikken. Logopedie Apeldoorn behandelt kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen bij problemen op het gebied van communicatie, taal, spraak, stem, gehoor en/of slikken. Logopedie Apeldoorn behandelt kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen bij problemen op het gebied van communicatie, taal, spraak, stem, gehoor en/of slikken. Logopedie Apeldoorn behandelt kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen bij problemen op het gebied van communicatie, taal, spraak, stem, gehoor en/of slikken. Logopedie Apeldoorn behandelt kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen bij problemen op het gebied van communicatie, taal, spraak, stem, gehoor en/of slikken. Logopedie Apeldoorn behandelt kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen bij problemen op het gebied van communicatie, taal, spraak, stem, gehoor en/of slikken. Logopedie Apeldoorn behandelt kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen bij problemen op het gebied van communicatie, taal, spraak, stem, gehoor en/of slikken.

Welkom

  


Logopedie is een therapie gericht op het verbeteren van communicatie. Een logopedist biedt begeleiding en ondersteuning bij klachten op het gebied van spraak, taal, stem, adem, presentatie, slikken, mondgedrag en gehoor.

 

 

 


 


 

 


 

 
Bent u op zoek naar een logopedist in Apeldoorn?
Wij behandelen kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen bij problemen op het gebied van communicatie.

 Mocht u meer informatie willen, neem dan contact met ons op.
 

Het maken van een “beeldbel-afspraak” is ook mogelijk, we maken een afspraak en wij sturen de uitnodiging per email. Op de afgesproken tijd klikt u op de link en dan volgt u de aanwijzingen op uw scherm.
Beeldbellen kan met elk apparaat waarop u internet, een webcam en microfoon heeft.
 

 
"Onder de indruk van de vakkennis van Caroline! Super leerzame tips. Ze heeft ons geholpen i.v.m. leesproblemen en articulatie"

Moeder van meisje van 11 jr

 

 

Behandelingen in de praktijk en COVID-19

 

 

Logopedie voor iedereen

 

voor kinderen

o.a. duimen, open mond, slissen, taalstoornissen, stotteren, meer...

 

 

logopedie voor jongeren en volwassenenvoor adolescenten en volwassenen

o.a. stotteren, stemproblemen, onduidelijk spreken, hyperventilatie, COPD, meer...

 

voor professionals

o.a. stemklachten bij spreken of zingen, slechte verstaanbaarheid, meer...

 

 

voor ouderen

o.a. afasie, problemen met spraak of spraakverstaan, eten/drinken na een beroerte, meer...