maak een afspraak | telefoon 055 522 24 78
Logopedie Apeldoorn behandelt kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen bij problemen op het gebied van communicatie, taal, spraak, stem, gehoor en/of slikken. Logopedie Apeldoorn behandelt kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen bij problemen op het gebied van communicatie, taal, spraak, stem, gehoor en/of slikken. Logopedie Apeldoorn behandelt kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen bij problemen op het gebied van communicatie, taal, spraak, stem, gehoor en/of slikken. Logopedie Apeldoorn behandelt kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen bij problemen op het gebied van communicatie, taal, spraak, stem, gehoor en/of slikken. Logopedie Apeldoorn behandelt kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen bij problemen op het gebied van communicatie, taal, spraak, stem, gehoor en/of slikken. Logopedie Apeldoorn behandelt kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen bij problemen op het gebied van communicatie, taal, spraak, stem, gehoor en/of slikken. Logopedie Apeldoorn behandelt kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen bij problemen op het gebied van communicatie, taal, spraak, stem, gehoor en/of slikken. Logopedie Apeldoorn behandelt kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen bij problemen op het gebied van communicatie, taal, spraak, stem, gehoor en/of slikken. Logopedie Apeldoorn behandelt kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen bij problemen op het gebied van communicatie, taal, spraak, stem, gehoor en/of slikken.

Welkom

Het kabinet heeft nieuwe plannen gepresenteerd in de maatregelen rondom het Corona-virus. Er komt een verruiming van de maatregelen voor het onderwijs. Na de meivakantie zullen de basisscholen weer gedeeltelijk open gaan. 
De regels voor de paramedische zorg zijn echter niet verruimd. Wij volgen hierin dan ook de richtlijnen van onze beroepsvereniging NVLF. Dit betekent, dat de logopedische behandelingen via telelogopedie (=beeldbellen) blijven plaatsvinden.

Graag willen wij de behandelingen zo goed mogelijk in plannen. Samen gaan we kijken wanneer dat het beste tijdstip is. Het vraagt om flexibiliteit van beide kanten en we gaan er van uit dat dat gaat lukken. Het is mogelijk dat het tijdstip dat jullie gewend waren aangepast moet worden. We hopen hierin op jullie begrip.

We zijn erg blij dat we u op deze manier kunnen blijven begeleiden op het gebied van logopedie. Het echte contact is natuurlijk veel fijner, maar daar moeten we nog even op wachten.
We kijken er weer erg naar uit en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.
Mocht u vragen hebben dan horen wij dat graag.


Logopedie is een therapie gericht op het verbeteren van communicatie. Een logopedist biedt begeleiding en ondersteuning bij klachten op het gebied van spraak, taal, stem, presentatie, slikken, mondgedrag en gehoor.

 

 

 
 


 
 

 


 

 
Bent u op zoek naar een logopedist in Apeldoorn?
Wij behandelen kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen bij problemen op het gebied van communicatie.

Voorheen waren wij gevestigd aan de Loolaan, en bekend onder Logopediepraktijk van Tongeren-Smals.
Mocht u meer informatie willen, neem dan contact met ons op.

 

 
"Onder de indruk van de vakkennis van Caroline! Super leerzame tips. Ze heeft ons geholpen i.v.m. leesproblemen en articulatie"

Moeder van meisje van 11 jr

 

 

 

 

Logopedie voor iedereen

 

voor kinderen

o.a. duimen, open mond, slissen, taalstoornissen, stotteren, meer...

 

 

logopedie voor jongeren en volwassenenvoor adolescenten en volwassenen

o.a. stotteren, stemproblemen, onduidelijk spreken, hyperventilatie, COPD, meer...

 

voor professionals

o.a. stemklachten bij spreken of zingen, slechte verstaanbaarheid, meer...

 

 

voor ouderen

o.a. afasie, problemen met spraak of spraakverstaan, eten/drinken na een beroerte, meer...